Tricks til at forlænge dine Oticon batterier levetid

Det hele starte med at vælge den rigtige type Oticon høreapparat til dig, for høreapparater er tilgængelige i forskellige stilarter designet til at opfylde forskellige kosmetiske præferencer og adressere forskellige høretab behov. I starten skal du nok have lidt hjælp til identificere hvilke høreapparatstile der passer til dine specifikke behov og når du først har høreapparatet, skal du have batterier der kan holde så længe som muligt.

Kraftigt batterier

Oticon Høreapparater kan ændre dit livet, men de kan ikke hjælpe dig, hvis de har et dødt batteri, det skal de naturligvis bruge for at fungere optimalt. Hvis du bruger høreapparat ved du at når først apparatet har sagt den lille velkendte biplyd, så skal du finde din ekstra pakke batterier frem eller få bestilt nye på Japebo Høreshop.

Oticon batterier varer typisk mellem 3-7 dage, afhængigt af faktorer som:

  • Den type og størrelse af det høreapparat du har
  • Batteriets type og størrelse
  • Antallet af timer du bruger dit høreapparat pr. dag
  • Hvilket miljøet du bor i
  • Måden du anvender batteriet

Heldigvis er der flere metoder du kan bruge til at holde dine Oticon batterier bedre vedlige og hjælpe dem med at holde så længe som muligt.

  1. Brug altid den ældste pakke med Oticon batterier er først.

Selvom Oticon batterier kan opbevares i et stykke tid, bør du vide at jo længere batterierne opbevares, desto kortere er deres levetid når de tages i brug. Hvis du altid bruger den ældste pakke først, bliver dine ekstra batterier aldrig for gamle.

  1. Opbevar ekstra Oticon batterier i et tørt rum

Ekstreme temperaturer – både varme og kulde og høje fugtighedsniveauer er ikke gode for batteriernes levetid. Derfor må du aldrig opbevare dine Oticon batterier i køleskabet eller på badeværelset.

  1. Fjern ikke plastikket fra pakken, før du er klar til at bruge den.

Indpakningen holder batteriet frisk, og så snart du slukker for batteriet, er batteriet aktiveret.

  1. Vask hænder inden du udskifter dit Oticon batterier.

Fedt og snavs på dine hænder kan overføres til batteriet, og det er dårligt for batteriets levetid

  1. Lad batteriet sidde i fem minutter efter fjernelse af plastikfligen.

Når du tager plastikfligen af, blander zinket i batteriet sig med luften for at tænde det. Der er mange meninger om hvor længe du skal vente, efter at du har fjernet fligen og inden du sættes i batteriet, men nyere forskning viser, at hvis du venter fem hele minutter, kan du forlænge batteriets levetid med så meget som 2-3 dage.

 

Lykke Holzmann Søby