Skjul urtepotten med en flot lerkrukke

Rustikke lerkrukker i forskellige farver og størrelser er på mange måder et oplagt indretningstiltag til altanen, terrassen eller haven. Udover at skjule den grimme urtepotte, hvori planten er placeret, kan en lerkrukke nemlig også være med til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Mulighederne er med andre ord mange, når det kommer til den enkelte lerkrukkes design. Mange vælger at gå den sikre vej ved at vælge klassiske lerkrukker i nedtonede nuancer som brun og sort. Med disse neddæmpede og tidløse farvevalg er det samtidig nemt at kombinere andet brugskunst i indretningen.

Brug lerkrukker indendørs

Ønsker du at skabe en marokkansk og eksotisk stemning i din personlige boligindretning? Så er det oplagt at inkludere brugskunst og elementer, der typisk kun bruges udenfor – eksempelvis i form af lerkrukker og lanterner. Her har man virkelig mulighed for at skabe et unikt udtryk med en skøn og atmosfærisk fornemmelse i boligen. Med lerkrukker i støvede og orange nuancer kan du eksempelvis skabe et fint hjørne i stuen, hvor dine planter kan pryde og understøtte en unik stemning inspireret af de sydlige breddegrader.

Unika lerkrukker

En af grundene til, at lerkrukker er blevet så populære at inkludere i boligindretningen, er blandt andet deres unikke overflader, der differentierer sig fra hinanden. Langt de fleste lerkrukker i høj kvalitet vil have forskelligt spil i lerets overflade. Selvom farvetone og størrelse selvfølgelig vil være den samme, er der alligevel noget i hver eneste lerkrukke, der skiller sig ud. Mærker som Trademark Living og Tine K Home er i denne forbindelse gode eksempler på designere, der tilbyder unika lerkrukker, der hver især tilbyder noget unikt. Mange af lerkrukkerne i udvalget er lavet i fager som beige, sort og brun, så du nemt kan skabe en naturlig og underspillet indretning – båden inden- og udendørs.

admin