Få den rette komfort med en Silvana pude

Kunne du eller dine klienter tænke sig at få forbedret søvnkvalitet? God søvn er altafgørende, når det kommer til restitution af kroppen, som hver dag skal være parat til at tackle hverdagen. Hvis du sover med en hovedpude, som måske ikke er den helt rette type til dig, kan din søvnkvalitet faktisk blive forringet. Derfor er det vigtigt, at vælge en hovedpude der passer til dig. Heldigvis har YourCare, i samarbejde med en række af professionelle behandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer, udviklet en ergonomisk hovedpude, en Silvana pude, til netop at kvalitetssikre din nattesøvn.

Find den rette Silvana pude til dig og dine klienter

Hos YourCare kan du være sikker på, at finde en Silvana pude der passer til dig og dine klienters behov. De har nemlig Silvana puder i fem forskellige hårdheder, da de ved, at alle mennesker er forskellige og har varierende behov, når det kommer til puder. Hvis dine klienter døjer med dårlig søvnkvalitet, så er det altså en god idé at anbefale dem en Silvana pude, som tilmed er sundhedssikret og allergivenlig. Inden man kaster sig ud i at vælge den bløde, medium, eller hårde Silvana pude, skal man lige vurdere hårdheden af ens madras først. Hårdheden af ens madras hænger nemlig tit sammen med hvor hård eller blød, ens pude bør være.

Køb hos en kompetent forhandler

Hos YourCare går de meget op i troværdighed og kvalitet og derfor går de bestemt ikke på kompromis med deres produkter. De har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og er specialister i deres fag. Derfor kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine klienter såsom en Silvana pude, varmeposer og et væld af andre smertelindrende produkter.

admin