Molton scenetæpper hos Sunstill

Sunstill ApS forhandler Molton scenetæpper til gode priser. Ligegyldigt hvilken farve eller mål du ønsker til din scene, kan du være sikker på at kunne finde det hos Sunstill. Det er nemlig en Danmarks førende forhandlere med det største udbud af scenetyper. Der forhandles alt fra de lettere molton på 130g/m2 til de tungere varianter på 620g/m2. Sortimentet indebærer også Deko-molton, Deko-bolton, Scenemolton Light og Wollserge-Molton. De kommer altså i alle afskygninger og til alverdens forskellige behov, så om det er til afskærmning af lys, eller med lyddæmpende funktion, så finder du det hos Sunstill.

Scenetæpper i alle afskygninger

Molton er oftest et tykt scenestæppe, og bruges oftest som bagtæppe, fortæppe, inddækning, sulfitter, sideben blandt mange andre formål. Det er oftest i tykt bomuld, men de kan også fås i satin. Scenetæpperne kan brandsikres og kan agere som lys- og lydabsorberende.

Et bredt sortiment af scenetæpper

En molton af bomuld egner sig godt til at dæmpe for lyd og lys. Her er særligt den sorte scenemolton velegnet, hvis man ønsker at afskærme for lys. De fås dog også i et hav af andre farver som hvid, lyserød, blå, grøn eller rød. Scenemolton lavet af satin er mere slidstærk end scenemolton i bomuld, og samtidig fnuldrer satinmolton ikke.

Sunstill forhandler ruller på 30 meter, 60 meter eller i løbende meter. Rullemolton på 20 centimeter, 40 centimeter, 60 centimeter, 80 centimeter, 100 centimeter, 120 centimeter eller 150 centimeter med overlocket kant, hvilket er en oplagt løsning til sceneinddækning. Hos Sunstill finder du også mange forskellige færdigsyede moltontæpper, som er klar til at blive hængt op. Her anbefaler Sunstill, at du bruger tekstil-clips, hvilket Sunstill også forhandler.

Sunstill har mange års erfaring indenfor scenebranchen, hvilket gør virksomheden til en af de foretrukne leverandører i Danmark. Derfor sidder Sunstill klar til at hjælpe på telefon +45 86 92 45 54 eller på kundeformularen på sunstill.dk.

admin