Tre ting du skal huske at købe til årets campingferie

Når du er ved at planlægge årets campingferie i sommerferien, er der en lang række forskellige ting, som det er en god ide, at du husker på. De store ting som stole, borde, soveposer og lignende, vil det være nemt for dig at huske, mens de mindre ting måske kan være svære. Det er derfor en god ide, at du laver en liste med dem allerede nu, så du kan begynde at krydse dem af. 

I denne artikel kommer vi ind på tre af de ting, som du måske ikke havde tænkt på at tage med på campingferie, men som det er en rigtig god ide, at du husker. Artiklen er skrevet i samarbejde med webshoppen https://www.campingtur.nu/, hvor du forhandler en lang række forskelligt udstyr til campingferien. 

1. Biolyte

Biolyte er et fantastisk produkt at have med i campingvognen eller autocamperen. Det fylder ikke meget, men kan virkelig være med til at redde dagen. Produktet kan både bruges til at rense tanke med drikkevand, så du er sikker på, at vandet kan drikkes. Det kan også bruges til at rense rør og vandtanke. 

2. En grill

Du kan sagtens få en grill i campingstørrelse, hvor den hverken fylder eller vejer meget. Grillen er et fantastisk samlingspunkt for hele familien om aftenen, hvor I kan skiftes til at vende kødet til aftensmad og bagefter riste skumfiduser over de stadig varme gløder. 

3. Campingspejle

Når du kører med en campingvogn bag din bil, er det ikke sikkert, at du har mulighed for at orientere dig ordentligt i bilens spejle. Campingspejle er spejle, som du sætter uden på bilens egne spejle. De gør det muligt at se længere bagud. De fleste campingspejle kan bruges på alle typer af sidespejle, men har du nogle helt særlige sidespejle, er det en god ide, at du tjekker først. 

Emilie Ann Jacobsen