0

Skab hygge og god stemning i hjemmet

Dit hjem er en slags æstetisk visitkort overfor dine gæster og besøgende. Derfor går de fleste af os højt op i, hvordan vores hjem ser ud, og hvilket signal det sender. Samtidig bruger vi rigtig meget tid derhjemme, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af hyggen? Følg disse tre tips, hvis du gerne vil gøre dit hjem endnu mere hyggeligt.

Hæng lyskæder op

Lys er en vigtig del af at gøre et hjem hyggeligt. Det kan være fine pendler, der skaber den rette stemning, eller en dimmer på dine stikkontakter, der giver dig mulighed for at skrue op og ned for lysstyrken i dine lamper. Men du kan også skabe hygge og varme med en lyskæde inde og ude. Vi ser det blandt andet omkring juletid, hvor alle vinduer, terrasser, huse og haver er fyldt med lyskæder. Lyskæder i forskellige farver, kulørte og klare lamper og fine lyskugler er alt sammen med til at skabe stemningsfyldte omgivelser.

Tænd stearinlys

Intet udtrykker varme, stemning og hygge som levende lys. Om det er fyrfadslys, stagelys eller bloklys er lige meget. Stearinlys giver stemning til sofahygge, ved spisebordet med gode venner, på badeværelset og i vindueskarmen. Hvis du er til det, kan du købe duftlys til at sætte på f.eks. badeværelset, så folk kan få en frisk og ren fornemmelse, når de går derud.

Pynt op

Hygge kan skabes med din indretning. Det er typisk de små ekstra ting og detaljer, der giver hyggen. Det vil sige alt det udenom møblerne. Det kan være ting som skind, pyntepuder og tæpper på sofaen, lænestolen og spisebordsstolene. Men det kan også være flotte, grønne planter og farvestrålende blomster, eller smuk kunst og sjove plakater på væggene, der kan matches i farverne til dine møbler og din indretning.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *