0

Ét år med minder og venskaber der vil vare for evigt

Et år uden for hjemmet, hvor man som teenager kan engagere sig i nye venskaber og blive fagligt udfordret, er noget som mange unge ønsker. Det er en mulighed for at vokse som menneske og gøre noget alvorligt ud af at samarbejde om succes.

Stedet for disse udfoldelser er selvfølgelig efterskolen. Der findes mange, mange efterskoler landet over, der hver især specialiserer sig i at udfolde de ungers talenter og hobbyer. Hvis du som ung interesserer dig for musik – enten gennem sang, sangskrivning eller et instrument – så kan du vælge en efterskole med band eller en musiklinje.

På en efterskole med musik favnes folk på alle niveauer, og derfra vil underviserne gøre deres bedste for at udfordre dig lige netop der, så du kan vokse med opgaven. Måske er du også nysgerrig på, om du kunne lære nye ting indenfor musikkens felt såsom at spille er instrument – denne opgave er underviserne også klar til at hjælpe dig med.

Et stort fagligt udbytte

En efterskole har stort fokus på samarbejde, hvorfor du vil opleve at blive del af et band, der lægger stor vægt på fællesskab og det at spille sammen. Det er et vigtigt udgangspunkt for at udvikle sig musikalsk.

I undervisningen vil I også blive introduceret til musikteori og musikkens historie. Hvis du ikke kan få nok af musikundervisningen, kan du også vælge valgfag ved siden af, hvor du kan få et endnu større udbytte.

Disse valgfag er eksempelvis hørelære, sammenspil og rytmisk kor. Hvis du vil undersøge noget andet i forbindelse med musiklinjen kan du prøve mange andre spændende valgfag, der kan udvide din horisont og læren om verden.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *