På tur til Århus: 3 ting at se

Århus er smilets by, og det forstår man godt, når man kommer på besøg. Som Jyllands største by er der et utal af ting, man kan opleve og se, når man kommer dertil, og vi har i denne korte artikel samlet tre ting, som du absolut bør opleve, hvis du slår et smut forbi Århus.

Det pulserende byliv ved Åboulevarden

Man kan se nok så mange flotte og store bygninger, men vi skal helt ned på jorden og lidt under, før vi rammer det mest attraktive område i Århus. Det er nemlig området inde centralt omkring Åboulevarden, som følger Århus å. Her finder du et væld af cafeer, restauranter og butikker af forskellige arter tæt ved på den ikoniske å. Uanset om du leder efter en tøjbutik eller en systue i Århus, sker det inde centralt.

Aros

Vi har alle set billeder på Instagram og andre medier, hvor folk poserer i den smukke regnbuefarvede gang oppe over Aros, som er en del større, end det ser ud. Der er nemlig et utroligt højt antal plan i bygninger, hvorfor den firkantede kube nemt kan snyde en udefra. Men lad dig ikke narre – Aros er en fantastisk oplevelse på mange punkter.

Den gamle by

Århus mest ikoniske område, som gemmer på nogle af de ældre kulturskatte med skæve bygninger i flotte farver. Man føler, at man træder et par hundrede år tilbage i tiden, og det er utroligt fascinerende at opleve disse gamle bindingsværker, som er rigtig mange penge værd i dag. Det er desuden også derfor et særdeles Instagram-venligt område.

admin