3 services, du får brug til din nyåbnede butik

Står du under corona med et nyt koncept, som du er klar til skal åbne dørene, når engang vores regering siger, at vi må? Vi er mange, der må væbne os med tålmodighed, men det betyder ikke, at vi ikke kan forberede os godt. Hvis du stadig er i en tidlig fase i din butiksopsætning, så kommer vi her med gode råd til, hvordan du gør det mest effektivt og korrekt.

Få styr på logistikken

Har du et produkt, som skal frem og tilbage dagligt eller i hvert fald ofte? Så får du brug for professionelle vognmænd, der kan transportere dine produkter korrekt og lovligt. Med et professionelt firma inden for transport og logistik kan du sikre dig en højere tilfredshed blandt dine kunder og en lavere defektprocent på dine produkter.

Marketingbureau

Selvom marketing kan være sjovt at lege med selv, så skal der ofte nogle professionelle hænder til, hvis du for alvor vil se biksen vokse. Annoncering og SEO er afgørende, hvis du har planer om at sælge på nettet, og det er altså sjældent nok at lave godt og kreativt indhold til de sociale medier. Nogle bureauer tilbyder en no cure no pay-løsning, som du kan udnytte, hvis du ikke vil investere for meget.

Rengøringshjælp

Har du planer om at åbne på store arealer, og kan du ikke klare det selv at skulle feje af og tørre overflader sent ud på aftenen? Så skal du hyre professionel rengøringshjælp, hvilket efterhånden kan fås ret billigt. Der er mange små selvstændige virksomheder, som gør et fint job til billige penge.

admin