Bumper støvler – bløde, komfortable og raffinerede

Er du i markedet efter et par lækre, bløde vinterstøvler, som du kan gå med og stå i hele dagen uden at få ondt i fødderne? Så bør du tjekke de lækre og yderst komfortable Bumper støvler ud.

Bumper – støvler til alle typer fødder

Uanset om du har smalle eller brede fødder, vil du kunne finde dig tilpas i et par Bumper støvler. Den ultra bløde sål gør, at det føles som at gå på skyer, når du er iført dine bumper støvler, og det bløde skind, som skafterne er fremstillet af, smyger sig om dine underben og holder dem varme og skærmede mod vejr og vind. Bumper støvler fås som hellange støvler, halvlange støvler og støvletter. Udvendig består Bumper støvler af kopels, hvilket isolerer og samtidig giver et unikt og skinnende look. Indvendig er støvlerne foret med blødt, glat skind, som holder dine fødder og ben varme, selv i de koldeste måneder.

Køb Bumper støvler online hos Ottoline Sko

Hvis du ønsker dig et par Bumper støvler, som kan holde dine fødder varme til vinter, kan du med fordel finde dem hos Ottoline Sko. Her finder du masser af sko, støvler, tøj og accessories i høj kvalitet og standard fra danske og internationale designer brands. Se hele udvalget på ottoline-sko.dk

Astrid Pedersen