Professionel kontorrengøring i Vallensbæk og omegn

Har du en virksomhed, som bruger kontor lokaler til det daglige arbejde, vil du også have brug for rengøring af kontoret. For det første er det afgørende for medarbejdernes trivsel, at kontoret er rent, pænt og hygiejnisk, når de skal tilbringe størstedelen af deres dag ved deres arbejdsstationer. For det andet gør det et godt indtryk på kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter, at såvel fællesarealer og toiletter som mødelokale og kantine er i pæn og ordentlig stand, når de kommer på besøg. Er disse områder nussede og snuskede at se på, kan det smitte af på virksomhedens generelle omdømme.

Professionel kontorrengøring – når din virksomhed skal tage sig ordentlig ud

Derfor er det en god idé at afsætte midler til en professionel rengørings ordning, udført af rengørings assistenter, som er særligt trænet i kontorrengøring. Kontorrengøring indebærer blandt andet aftørring af skærme og desinficering af tastaturer, telefoner, skriveborde og andre vandrette overflader, som mange mennesker er i kontakt med på daglig basis.

På den måde forhindres bakterier og vira i at sprede sig, hvilket kan nedbringe syge fraværet betragteligt. Støvsugning med hepa filter renser gulvtæpper og gulve for partikler, som ellers kan give dårligt indeklima – og det samme gælder regelmæssig aftørring af støv.

Find kontorrengøring i Vallensbæk

PA Rengøring har i mange år leveret kontorrengøring til faste – og glade – kunder i Ballerup, Måløv, Skovlunde, Rødovre, Herlev, Brøndby, Vallensbæk, Vanløse og mange andre lokaltioner i Storkøbenhavn. Hos PA Rengøring finder du udelukkende professionelle, dedikerede rengøringsmedarbejdere, som har særlig uddannelse inden for kontorrengøring, og ved præcis hvordan denne skal udføres. PA Rengøring kan sammensætte en særlig, skræddersyet pakke til dig, som passer præcist til din virksomheds behov, både hvad angår frekvensen af kontorrengøring som det areal, der skal rengøres og omfanget af rengøringen.

Du kan kontakte PA Rengøring via hjemmesiden rengøringsfirma.dk ​

Astrid Pedersen