Sjov og leg i små huse

Ingen grænser for børns fantasi

Du husker garanteret godt selv, hvordan fantasien kunne få frit løb, når du legede som barn. Bare det at gemme sig bag en busk eller at kravle op i et træ kunne sikkert betyde, at du pludseligt befandt dig i en helt ny og spændende verden.

Der kunne gå mange timer med at lege forskellige karakterer, som passede ind i den nye verden, og måske måtte dine forældre ud og finde dig og dine venner i, haven når det var spisetid. Så kunne det være at I legede videre, når I havde spist – og måske fik I endda forsyninger med, så I var klar til endnu et ophold i det nye land I havde opdaget.

Det var virkeligt tider dengang, hvor man kunne drømme og lege sig ind i en anden verden helt uden forpligtelser.

Legehuse har altid været et stort hit

Måske kan du også huske, hvordan et legehus kunne være omdrejningspunktet for alverdens lege, uanset om du var dreng eller pige. 

Eller måske har du nu selv fået børn (eller børnebørn), som elsker at give legen frit løb i legehuset.

Det er med at nyde den tid, hvor børnene er små og gerne vil lege i legehuse. Den helt basale leg, hvor de bare bruger deres fantasi og kreativitet til at skabe deres helt egen leg. 

Husk at få købt et legehus mens børnene er små!

Men børn bliver ikke ved med at gide lege i et lille hus i haven. På et tidspunkt vokser de fra det, og så er det bare for sent at gøre det om. Derfor er med at du anskaffer et legehus til dit barn eller børn i tide, mens de stadig kan finde de skæve vinkler i legen.

 

Hvor finder du et rigtigt godt legehus?

Klik på dette link: legehus. Når du klikker på linket, så kommer du ind til hjemmesiden Malericentralen.dk, som er en super forhandler af legehuse med et sjovt og spændende udvalg. Små huse med skæve vinkler, som er lige til at montere. Husene er i fyrtræ, og er delvist malede når de leveres. På den måde kan du selv sætte dit præg på farvenuancerne.

Det er en god ide, hvis du behandler træet med olie, for træet skal jo stå udenfor hele året og udsættes for vind og vejr, sol, regn og sne.

Skynd dig ind og bestil et legehus i dag – dine børn vil elske det.

Troels Nielsen