Inspiration: Sådan gør du din nye butik personlig

Noget af det sjoveste ved at starte en ny butik er helt klart at indrette den, som man gerne vil have. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du give dine kunder en god og personlig oplevelse, der får folk til at huske dit brand – fordi de skal jo helst komme igen.

Poser med logo på

Du skal først og fremmest købe en masse bæreposer, så folk rent faktisk kan tage varerne med ud af din butik. Men har du tænkt på, hvor meget poser og æsker gør i gadebilledet, når man ser folk købe ind i byen? Du kan sikre, at dit logo og din forretning bliver eksponeret i det lokale gademiljø, hvor der helt sikkert er potentielle kunder, som du gerne vil have ind i din butik.

Belysning betyder meget

Belysning er i høj grad med til at sikre et professionelt indtryk af din virksomhed, og det er derfor helt okay at investere lidt ekstra i lamper og belysning, så dine varer fremstår lækre og appellerende. Samtidig har du sikkert også lagt mærke til, at de fleste butikker har belysning om aftenen, så folk kan få lov at se varerne, når de går forbi butikkens ruder på deres aftentur.

Oplær dine ansatte godt

Hvis du gerne vil opnå en særlig og personlig stemning i butikken, skal du have dine ansatte med på idéen. Det kræver måske, at du sætter en aften eller to af, og at du ved, hvad du leder efter til jobsamtalen, men det er dem, der leverer det førstegangsindtryk, som din butik står for.

admin