Billig indretning i din butik: 3 skarpe råd

Velkommen tilbage til virkeligheden. Corona er ikke helt overstået endnu, men vi er godt på vej mod en fuld genåbning, som betyder, at du som butiksejer igen kan gøre det, du brænder for. Vi kommer her med tre råd til, hvordan du kan spare lidt ekstra gennem din indretning i butikken til de mange nye kunder.

Pallereoler til opbevaring

Hvis du gerne vil have den billigste løsning til lageret ude bagved, hvor der alligevel ikke kommer kunder, kan du med pallereoler brugt spare en masse penge. Hvis du samtidig går efter et rustikt og et street look, kan du faktisk også vælge at bruge dem ude i butikken. Om ikke andet får du en god og holdbar løsning, som kan sikre dig, at du kan bruge dine penge på sjovere ting en opbevaringsplads.

Epoxy gulve i stedet for træ

Selvom sildeparket kan noget helt særligt, så er det ikke specielt praktisk i en butik, hvor der kommer til at gå mange sko dagligt. Det betyder, at træet slides hurtigt, og det koster mange penge i vedligehold. I stedet kan du med epoxy gulve få billige gulve, som er nemme at rengøre og ret så slidstærke. Det er en meget fornuftig løsning, som man butikker benytter.

Hold stor åbningsfest

Med afstand naturligvis. En åbningsfest med gode tilbud kan i høj grad lokke folk til, og hvis du har nogle gratis godbidder, så kan du godt forvente lange køer ude foran din butik. Der findes meget få ting, som kan få folk ud af busken som gratis ting fra en ny butik.

admin