Hvad er Valueshop.dk?

Har du på noget tidspunkt hørt om firmaet og hjemmesiden Valueshop.dk omtalt, men aldrig fundet ud af, hvad der gemmer sig bag navnet? 

Så er du kommet til det rette sted, for det vil vi opklare for dig her.

Specielt hvis du befinder dig i en arbejdssituation, enten som arbejdsgiver eller arbejdstager, hvor du ofte eller hele tiden skal foretage stillesiddende arbejde, så er der god grund til at kende til Valueshop.

De ligger nemlig inde med et sortiment af anerkendte og langtidsholdbare kontorstole, der er designet og skabt efter at yde den bedste komfort for dig, når du skal arbejde i en siddende position i lang tid i træk.

Det er nemlig ikke uden betydning, hvilken slags stol, man sidder i, når det skal foregå over så mange timer, og her kan det blandt andet anbefales at bruge kontorstole-typen Herman Miller, der blandt mange andre fordele udstyres med en superb rygstøtte.

Denne type kontorstol finder du på Valueshop.dk, hvor du kan investere i en enkelt stol og mange flere til kontorlandskabet – med og uden ekstraudstyr – i forskellige størrelser, så du selv og dine medarbejdere er i stand til at yde den bedste indsats i løbet af en arbejdsdag i en siddende stilling.

Anders Lundtang Hansen