Med en teleskopstang kan du komme i gang med at vaske vinduer

Når du vasker vinduer, vil du sikkert hurtigt opdage, at der er nogle områder, som det er svært for dig at nå. I det tilfælde har du to valg: Du kan finde noget at stå på, eller du kan finde en måde at gøre stangen på dit udstyr længere. Den sidste løsning er klart den nemmeste for dig. Det er nemlig besværligt for dig, hvis du skal slæbe rundt på en stige eller lignende for at kunne op i højden og kunne nå det hele på vinduet. 

For at kunne gøre stangen længere, når du vasker vinduer, er det smart, at du bruger en teleskopstang. Det er en stang, der kan gøres længere eller kortere alt efter, hvad dit behov er. Det er derfor en meget smart og fleksibel løsning for dig. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan købe en teleskopstang eller flere til din virksomhed. Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg, er på nowas.dk. Der kan du finde alle de kendte mærker som Xline Systems, Unger og Facelift. Hvis du har et mærke, som du foretrækker, kan du derfor nemt finde det hos dem – og endda finde flere forskellige modeller. 

Du kan også både finde stænger i alu og i glasfiber, hvilket gør, at du har mulighed for at finde det materiale, som passer dig bedst. Fælles for begge er dog, at de er meget lette, hvilket er vigtigt, når du skal stå med armene over hovedet. 

Webshoppen nowas.dk henvender sig primært til virksomheder og institutioner, der står for at vaske vinduer. Det skyldes, at du her kan finde nogle virkelig gode stænger, som kan holde i virkelig lang tid, selvom du bruger dem i otte timer hver dag. Det er med til at gøre, du får noget virkelig godt udstyr til din virksomhed. 

Emilie Ann Jacobsen