Huawei b315 router til trådløst internet

Hvis du ønsker at indrette dit hjem eller din arbejdsplads med trådløst internet, har du først og fremmest brug for en god og stabil router. Der er mange måder, hvorpå man kan sætte wifi op – men drejer det sig om wifi router, som kan håndtere mange enheder, for eksempel computer, spilkonsol, tv boks eller Smart tv, printer, scanner og andet elektronik, som forefindes i hjem eller på kontor – ja, så er det vigtigt at vælge en router, som har en vis ydeevne, og samtidig er stabil.

Huawei B315 – det sikre valg

Den nyeste Huawei router, Huawei B315, er en såkaldt 4G router. 4G er blandt de hurtigste og mest stabile protokoller inden for overførsel af trådløse signaler, og kan håndteres af de fleste enheder, selv om de har et par år på bagen. Og dette er netop fordelen ved at vælge 4G frem for 5G. Med 5G vil du få en hurtigere responstid, men det er ikke sikkert, at din computer eller printer kan sættes op til det. En anden fordel ved at vælge Huawei B315 routeren er, at den er forsynet med LAN stik, således at enheder, som ikke er bygget til at kunne bruge trådløst netværk, kan sluttes direkte til routeren ved hjælp af netværks kabel. Således kan dine enheder stadig spille sammen via dit lokale netværk, og samtidig tilgå internettet – også selv om de ikke er tilsluttet det trådløse netværk.

Sikkert og stabilt netværk med Huawei B315

Den prisbillige og effektive Huawei B315 har mulighed for hastigheder op til 150mbit, hvilket er rigeligt til modtagelse af de mest anvendte signaler. Den lille og handy router (500g) kører med normalt SIM kort, og er forsynet med 4 LAN 10/100/1000 Gigabit porte og 2 SMA indgange til ekstern antenne. Der ud over er Huawei B315 routeren forsynet med en USB port, og en standard 12V / 1A strømforsyning. Køb Huawei B315 på bedresignal.dk

Astrid Pedersen