Smuk og unik brugskunst fra Madam Stoltz

Madam Stoltz er blandt de mest prominente og velanset brands inden for boligindretning og interiør. Den bornholmsk baserede virksomhed har rødder tilbage til 1995, hvor det blev grundlagt med den mission at fremstille artikler til indretning af boligen i lækre kvalitets materialer og smukt design. Bag det succesfulde og internationalt anerkendte mærke finder vi Pernille Stoltz, som med en passion for design har skabt et solidt brand med en høj grad af troværdighed og popularitet i hele Danmark – og faktisk også i udlandet.

Madam Stoltz – brugskunst og boligindretning med kant

De smukke og farverigedesigns fra Madam Stoltz passer ind i ethvert hjem, som er indrettet med smag og stil. Madam Stoltz arbejder med helt enestående farvenuancer, som reflekterer det særlige skandinaviske klima og det fantastiske lys, som kun kan opleves på de nordlige breddegrader. I kombination med den indiske inspiration, som også findes i mange af Madam Stoltz’ designs, opnås en ganske unik stil, som er særegen for netop dette brand. Du er ikke i tvivl, når du træder ind i et hjem, hvor der er kælet for detaljerne, og Madam Stoltz’ designs har fået plads til at udfolde sig.

Find Madam Stoltz hos Pindhus.dk

Pindhus er en stolt leverandør af brugskunst fra Madam Stoltz. Er du på udkig efter et stykke levende og livgivende brugskunst til at peppe din dagligstue op, bør du tage et kig på det store sortiment af designs fra Madam Stoltz i webshoppen på pindhus.dk.

Astrid Pedersen