Få varme i dit sommerhus, selvom det ligger langt fra alfarvej

Når du har et sommerhus langt fra alfarvej, betyder det som regel, at det er svært at få det opvarmet med fjernvarme. Det vil faktisk i de fleste tilfælde være umuligt. Det kræver, at du finder på en anden måde at opvarme dit sommerhus på. For det er jo rart, at du har mulighed for at bruge det om vinteren, når det er koldt udenfor. Det kan være med til at gøre, at du også om vinteren kan få en hyggelig pause fra hverdagen og komme helt ned i gear. 

Det, som mange vælger at gøre, når de har et sommerhus, hvor de gerne vil have varme, er, at de får sat en varmepumpe op. Det er en pumpe, der kan tage varmen fra luften udenfor og gøre den til varm luft eller vand indendøre. Det er med til at gøre, at du kan varmet op på en nem og hurtig måde. Selv om vinteren er der varme i luften, hvilket gør, at du altid vil kunne få varmet sommerhuset op, uanset hvor koldt det er udenfor. 

En af de store fordele, der er ved moderne varmepumper, er, at du nemt kan få den sat op, så du kan tænde den ved hjælp af din mobiltelefon. Hvis du kun skal være i sommerhuset i en weekend, er det ikke sjovt for dig, at der går en hel dag med, at det bliver varmet ordentligt op. Med en varmepumpe styret fra mobilen kan du bede den om at begynde at varme op, inden du kommer derop. På den måde er der dejlig varmt, når du ankommer til dit sommerhus, og du kan gå i gang med at hygge dig med det samme. 

Der er også en anden smart ting ved varmepumper. Det er, at de ikke fylder så meget. I et lille sommerhus er det irriterende, hvis du skal bruge meget plads på at have et pillefyr stående, eller at du skal bruge pladsen i stuen på en brændeovn. I det tilfælde kan det være rarere, at du har en varmepumpe, der ikke fylder så meget. 

Der findes mange forskellige forhandlere af varmepumper i Danmark. En af dem er kinnan.dk, der har en del års erfaring efterhånden. Det gør, at de altid har de nyeste modeller, og at de altid står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Det er en investering at købe en varmepumpe, men det er også noget, der vil være med til at øge værdien af dit sommerhus markant. For ikke at tale om, at varmepumpen vil være med til at øge din livsværdi, når du er i sommerhuset. 

Kinnan.dk har i mange år forhandlet varmepumper til sommerhuse og private boliger, der lå langt fra alfarvej, og hvor de derfor ikke havde mulighed for at have fjernvarme. De seneste år er de dog også begyndt at forhandle varmepumper til erhvervet også. Det skyldes, at der har været en større efterspørgsel efter det i netop erhvervet. Der er også mange virksomheder, der ligger langt fra alfarvej. Det kan for eksempel være hoteller. 

Emilie Ann Jacobsen