Cateringinventar til dit catering køkken

Arbejder du professionelt med catering eller mad ud af huset, ved du, hvor meget det betyder at have udstyret i orden. I et catering køkken går det stærkt, og alting skal være tip top – især det udstyr, du omgiver dig med. Der er ganske enkelt ikke tid til sløve knive, håndtag, der knækker på diverse køkkenudstyr, og manglende redskaber, som er en forudsætning for den korrekte tilberedning og anretning. Hvordan vil du for eksempel skære en salta julienne uden et juliennejern? Det er faktisk temmelig besværligt! Det korrekte udstyr tjener sig selv hjem inden for meget kort tid – det er simpelt hen de færreste køkkenmedarbejdere, som gider at slå sig til tåls med at arbejde med middelmådige redskaber.

Hold hygiejnen i top i dit catering køkken

Og når det kommer til de hygiejnemæssige foranstaltninger, bør du ikke engang tænke på at spare! Skærebrætter og spækbrætter skal kunne holde til dine skarpe knive, og skal kunne vaskes regelmæssigt ved højeste temperatur i din industri opvaskemaskine. Du bør jævnligt inspicere dine brætter, og sørge for, at de bliver skiftet ud, når de er for slidte – ellers går det ud over såvel hygiejne som arbejdsglæde hos dine medarbejdere. Røreskåle samt skåle og bøtter til opbevaring bør være fremstillet af stærke materialer, som ligeledes kan tåle hyppige ture i opvasken – for eksempel rustfrit stål, glas, eller hård plast. Du bør altid sørge for, at dine medarbejdere har adgang til et stort udvalg af røreskåle i forskellige størrelser, så de ikke lige falder for fristelsen og skyller en skål overfladisk af for at kunne bruge den hurtigt. Den slags kompromittering af hygiejnen kan komme til at koste dig rigtig dyrt.

Find det rigtige udstyr til dit catering køkken online

Hvis du står for at skulle bestille nyt catering udstyr, bør du tage et kig på Brønnums online shop, bronnum.dk. Her kan du nemt, bekvemt og hurtigt bestille alle de ting, du har brug for. Uanset om du er i markedet efter kokkeknive af høj kvalitet, eller om du skal have skiftet samtlige skærebrætter ud, kan du finde, hvad du søger på bronnum.dk. Samtidig kan du få inspiration til indkøb af køkkenredskaber, som kan gøre din madlavning og tilberedning af catering retter både nemmere og sjovere. Måske havde du tidligere ikke set mulighederne i et lækkert mandolinjern – eller måske vidste du ikke, at du i virkeligheden havde brug for et parisiennejern eller en bordmonteret dåseåbner? Se hele udvalget af lækkert cateringinventar på bronnum.dk

Astrid Pedersen