Det store byggeprojekt: 3 tips til succes

Står du som ansvarlig på et stort byggeprojekt, og vil du gerne sikre dig, at det går som smurt? Så har vi i denne artikel samlet et par simple bud på, hvordan du med nogle ikke så krævende tiltag kan sikre dig, at arbejderne har de bedste forudsætninger for at udføre deres arbejde så godt som muligt.

Giv dem det rette udstyr

Det er alfa og omega, at alle de ansatte har det nødvendige udstyr til deres rådighed, når de skal udføre arbejdet. Det er dit ansvar som projektleder, men du kan løbende spørge dem, hvad der kan optimeres, så de kan få bedre udstyr og dermed udføre mere effektivt arbejde. Det hjælper også på relationen til dine arbejdere, som føler, at de mere bliver lyttet til. Uanset om det er en rive til minigraver eller blot en skovl, de mangler.

Beløn dem for effektivt arbejde

Et stort problem i branchen er at overholde deadlines, fordi man løbende løber ind i mange problemer, som man ikke havde forudset. Det vil du gerne undgå, hvis du vil bevare dine kunder til næste gang, de skal bygge, og derfor kan du med belønninger til dine ansatte sikre dig, at tingene skrider fremad bedre, da de er mere motiverede for at arbejde.

Hold daglige briefinger

Det er en god idé at give alle dine ansatte et indblik i, hvad der foregår på byggepladsen, så folk ved, hvor langt fremme de forskellige elementer er. Hold en daglig briefing på, hvilke opgaver der skal laves, og hvad der forventes af dagens hårde arbejde.

admin