3 sommertips til dig med bil

Det ligner, at vi stadig får en smule svært ved at komme til udlandet til sommer, men heldigvis kan vi stadig trygt og vel benyttes vores bedste ven: Bilen. Vi har i denne artikel samlet et par gode råd til, hvordan du kan forberede dig og din bil på lange køreture til sommeren i Danmark.

Snak kun med en håndfri

Hvis er glad for at køre bil, hvilket vi antager, siden du er landet på denne artikel, så vil du statistisk set modtage flere opkald på vejene end andre, hvis du sidder meget bag rattet. Men det er ikke alle, som benytter en håndfri telefon til at modtage opkald, og det skal vi have ændret på. Med en Brodit håndfri kan du være med til at sætte gang i en god tendens.

Husk iPads til børnene

Skal du på familietur, så har du sikkert før oplevet, hvordan selv små ture kan blive yderst frustrerende med børn på bagsædet, som konstant spørger om ting, der ikke betyder noget. Her er iPads essentielle til at holde dem kørende og underholdte. Husk dog lige at få en oplader med, så du efter et par timer i bilen ikke skal døje med det alligevel.

Tjek væsker inden turen

Hvis du skal ud at køre langt, og det endda er i sommervarmen, så vil det være ekstra træls at sidde fast et sted, fordi du glemte at hælde eksempelvis olie eller kølervæske på. Tjek derfor op på alle bilens væsker inden turen, så du ikke rammer ind i nogle problemer, der kan ødelægge hele turen for alle i bilen.

admin