Det skal du huske, når du laver dit nye badeværelse!

Du skal formentlig til at bygge dit nye badeværelse, hvilket er super fedt! Der er dog en del ting, som du skal tænke godt igennem, inden du kaster dig over projektet. Der er nemlig flere valg, som kan have rigtig stor betydning for dit fremtidige badeværelse. Læs med i dette indlæg og bliv klogere på hvad du skal have in mente.

Tænk praktisk

Hver dag starter og slutter på badeværelset, hvis du altså har hygiejnen i orden. Rummet bliver derfor brugt rigtig meget. Men på trods af hvor meget det bliver brugt, så er badeværelset som regel et af husets mindste rum. Det betyder, at du er nødt til at tænke praktisk, når det kommer til opbevaringen. Der skal både være plads til toiletsager, håndklæder, toiletpapir mm. Dit valg af håndvask kan faktisk have betydning for skabspladsen. Vælger du en håndvask til nedfældning tager den nemlig noget af pladsen i skabet. Til gengæld gør den rengøringen af bordpladen nemmere, fordi der ikke er en masse kanter og kroge, som kluden skal kunne komme forbi eller ind i.

Tænk langsigtet

Det er de færreste mennesker som jævnligt bygger om på badeværelset. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor kan det ende med at blive et dyrt projekt, hvis du får valgt materialer, som skal skiftes ud om lidt igen. Vælg derfor materialer af gode kvalitet, så de kan holde længe. Det kan også være en fordel at vælge inventarer og fliser, som er meget neutrale og klassiske. Trends hedder jo trends af en årsag. De vil højst sandsynligt ikke være ”in” i hele badeværelsets holdbarhed.

admin