Bliv vikar i dag – tilmeld dig et vikarbureau

Er du træt af at sende uendelige mængder af jobansøgninger, som ikke kaster noget af sig? Har du været ledig så længe, at du er bange for at miste dine kompetencer, og gå glip af vigtig udvikling inden for dit fag? Og savner du især at komme ud blandt mennesker, og føle der særlige kollegiale sammenhold, der kun eksisterer på en arbejdsplads?

Så burde du overveje at tilmelde dig et vikarbureau. Et vikarbureau er andet og mere end blot en passiv database, hvor dine oplysninger får lov at samle støv. Når du først er blevet optaget som et emne hos et vikarbureau, kan du være sikker på, at dit vikarbureau vil gøre sit ypperste for at matche dig med den virksomhed, som har brug for en kandidat med netop dine evner og erfaringer.

Tilmeld dig et vikarbureau i dag

Der er ingen grund til at tøve med at blive tilmeldt et vikarbureau. Du risikerer ikke at blive sendt ud i usikre daglejer jobs eller jobs, hvor sikkerheden ikke er i orden. Hos et etableret vikarbureau bliver virksomhederne screenet mindst lige så grundigt som kandidaterne. Og du vil have de samme fordelagtige vilkår som en almindelig lønmodtager. Dit vikarbureau vil sørge for alt det formelle omkring din ansættelse – du skal blot sørge for motivationen og virkelysten.

Et vikariat gennem vikarbureau kan føre til fast ansættelse

Mange virksomheder anvender vikarer, fordi de er usikre på, om det kan svare sig at ansætte en fast medarbejder i en blivende kontrakt. Med en vikaransættelse får du mulighed for at bevise dit værd over for virksomheden – og dette kan meget vel føre til (og fører faktisk ofte til) en fastansættelse. Så med mindre du i mellemtiden har fået smag for det frie og inspirerende liv som vikar, kan du roligt være optimistisk omkring udsigten til et fast job. Du kan tilmelde dig et professionelt vikarbureau på vikarservice.nu

Astrid Pedersen