Thors-design.dk – unikke plankeborde i upcycled træ

Til ethvert trendy og velindrettet hjem hører stærke statement møbler i høj kvalitet. Leder du efter unikke borde i lækkert, genanvendt træ – det ultimative materiale til spisestue- køkken og kontormøbler – kan du finde, hvad du søger, hos Thors Design.

Plankeborde i robust genbrugstræ

Thors Design er førende inden for fremstilling af smukke og helt enestående plankeborde. Plankeborde fra Thors Design er fremstillet af afrikansk Azobé træ – en sort, som er kendt for sin slidstyrke og høje grad af modstandsdygtighed over for vind og vejr. Netop derfor er Azobé træet gennem de seneste hundrede år blevet anvendt som bolværk i danske færgehavne over hele landet. Og det er herfra, folkene bag Thors Design får råmaterialerne til de utroligt flotte plankeborde.

Miljøvenlige plankeborde med historie og personlighed

Det genanvendte Azobé træ, som anvendes til plankeborde fra Thors Design, er ikke behandlet eller imprægneret med nogen former for lak, maling eller olie. De olier som findes i træet, er udelukkende naturlig forekomst. Træet modtager så lidt slibning og overflade behandling som overhovedet muligt, så træværkets helt unikke træk fremstår tydeligt. Dette gælder såvel træets egne årer som de slidmærker og skrammer, det har modtaget gennem lang og tro tjeneste i de danske færgehavne. Når du køber et plankebord fra Thors Design, får du således ikke alene et særdeles dekorativt og funktionelt møbel. Du får også et plankebord, som er skabt ud fra principper om miljømæssig bæredygtighed ved genanvendelse – såkaldt ”upcycling”.

Plankeborde i forskellige størrelser

Plankeborde fra Thors Design kommer i flere forskellige størrelser og modeller, som hver især passer til henholdsvis den mindre bolig, det store konference rum, eller som udendørs langbord i haven. Der er ikke to ens plankeborde fra Thors design – hvert enkelt bord er 100% unikt, og du vælger selv, hvilken længde plankerne skal have. Se alle modellerne på Thors-Design.dk

Astrid Pedersen