Lys sommernætterne op med smukke lyskæder

Selvom det kan virke som om, at de lyse nætter slet ikke har brug for at blive lyst, kan det alligevel være rart for dig, at der er lidt lys. Det kan for eksempel være, når du sidder med vennerne ude i haven på en lun aften og nyder en lækker middag og noget god vin eller øl. Så kan tiden hurtigt komme til at gå med snak, og det kan begynde at blive lidt mørkt. Så er det rart at have nogle lyskæder, der kan lyse lidt op. 

Men når du skal have lyskæder i haven, er det besværligt for dig at få dem sat op, for de skal jo have noget strøm. Det gør, at du er nødt til at trække lange forlængerledninger for at kunne få dem sat til. Det ser ikke flot ud. 

Det behøver du dog heldigvis ikke at gøre længere. Nu er det nemlig muligt for dig, at du kan få lyskæder, der kører på solenergi. Det gør, at du slipper for alle ledningerne. Samtidig er det jo en langt mere klimavenlig løsning, når dine lyskæder bruger solenergi. 

Der findes efterhånden flere forskellige steder, hvor de forhandler disse former for lyskæder. En af dem er solarcamp.dk. De har et stort udvalg af forskellige lyskæder, hvilket gør det nemt for dig at finde lige præcis dem, der passer til dit behov. Det kan være farvede lyskæder, lyskæder med store pærer eller almindelige lyskæder med små hvide pærer. 

Tidligere kunne du kun bruge lyskæderne, der kørte på solenergi om sommeren. Men sådan er det ikke mere. Selvom du køber nogle til sommer for at nyde deres lys, når du sidder ude på terrassen, kan du også sagtens bruge dem til at lyse op i haven resten af året. Der er nemlig lavet lyskæder, der passer til det danske vejr, hvor der er ikke er så meget solskin om vinteren, men hvor kæderne alligevel kan lyse i otte timer bagefter. 

Emilie Ann Jacobsen