Categories: Storkøkkenudstyr

Stort udstyr til stort køkken

Der er altså bare stor forskel på at hygge sig med lidt madlavning i sit lille køkken derhjemme, hvor man har al den tid, man lyster, til at udrette kulinariske færdigheder, hvor man kan begå større og mindre svinkeærinder; og så til at arbejde i et stort køkken, hvor både kvaliteten og effektiviteten skal være i top, og det fordrer storkøkkenudstyr.

En arbejdssituation er som givet forskellig fra en privat stund, og når køkkenbeføjelserne udvikler sig fra reel hygge, når man har en restauration, som afstedkommer regler til hygiejne, pleje og udskænkning. Så her er der god grund til at investere i det rette køkkenudstyr til sit store arbejdskøkken, så man kan effektivisere indsatsen på alle parametre fra service, madlavning til rengøring.

Sådan en simpel ting som at vaske op ville tage alt for lang tid, hvis man gjorde det i hånden, og man gerne vil vedligeholde et vist niveau på sin café og restauration på samme tid. En vaskemaskine er derfor uundgåelig at benytte, men her skal du bruge en maskine af industristørrelse, der kan fjerne selv de mest genstridige madrester og have ualmindeligt meget plads i sig.

Ved selve køkken-øen eller tilberedelsesstedet duer det heller ikke, hvis kokkene skal kæmpe om at have albuerum for at udarbejde de bedste retter og går i vejen for hinanden. Således gør man investere i koge- og køkkengrej til et område, hvor man kan have gang i at tilberede mange retter på samme tid, uden at man daler på kvaltiet- eller serviceniveau.

Måske producerer du madretter, der skal laves i store portioner, og som ikke bare går an til portionsanretning, men som for eksempel kunne gøre sig gældende til en buffet, og her bliver det også nødvendigt med nogle beholdere, der kan indeholde store mængder mad på samme tid, så man ikke skal rende frem og tilbage flere gange.

Tænk derfor over, hvordan køkkenundstyret passer bedst til større og hektiske situationer.

Anders Lundtang Hansen

Share
Published by
Anders Lundtang Hansen

Recent Posts

De bedste hundeartikler til din bedste ven

De firbenede dyr er kendt for at være menneskets bedste ven – og det med…

2 år ago

Molton scenetæpper hos Sunstill

Sunstill ApS forhandler Molton scenetæpper til gode priser. Ligegyldigt hvilken farve eller mål du ønsker…

2 år ago

Fantastisk og funktionelt sportstape til knæ fra Henza

Lider du af smerter i dit knæ efter en skade? Så kan kinesiologisk sportstape til…

2 år ago

Skjul urtepotten med en flot lerkrukke

Rustikke lerkrukker i forskellige farver og størrelser er på mange måder et oplagt indretningstiltag til…

2 år ago

Få den rette komfort med en Silvana pude

Kunne du eller dine klienter tænke sig at få forbedret søvnkvalitet? God søvn er altafgørende,…

2 år ago

3 hyggelige ting du kan købe til at være kreativ med

Man bruger så lang tid foran en skærm eller med andet teknologi, at det også…

2 år ago