Spar mange penge ved at trimme din hund derhjemme

Hvis du har en hund, der har brug for at blive trimmet regelmæssigt, kan der være mange for dig at spare ved, at du gør det selv. Det koster hurtigt 800 kroner, hvis du skal have trimmet din hund. Det kommer helt an på, hvilken race det er. Og hvis du skal have trimmet din hund inden en udstilling, er der endda mange saloner, der lægger 20 % ekstra oveni regningen. Det er derfor en god ide, at du lærer selv at trimme din hund. På den måde vil der være rigtig mange penge at spare for dig på den lange bane. 

For at kunne trimme din egen hund har du brug for en god hundetrimmer. Det skal være en, der er lavet særligt til at klippe hunde. Du kan ikke bare bruge din egen trimmer. Det er ikke kun af hygiejniske hensyn, men det er heller ikke sikkert, at den har de rette indstillinger til din hund. Derfor er det bedre, at du køber en hundetrimmer. Det koster selvfølgelig også nogle penge, men som regel skal du bare have brugt den til to klipninger, før du har tjent din hundetrimmer ind igen. 

Der er ikke mange steder, hvor du finder et stort udvalg af hundetrimmere, men et af de steder, hvor du gør, er thordal.dk. De har mange forskellige slags at vælge imellem, hvilket vil være med til at gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige til din hund. De maskiner, som du finder på deres side, er så gode, at de også bliver købt af hundesalonerne. Du kommer derfor bestemt ikke til at gå på kompromis med kvaliteten, når du køber en hundetrimmer hos dem. Du kan for eksempel købe en Oster A6 trimmer, der har flere forskellige hastigheder. Det gør det muligt for dig at vælge den, der passer til dit og din hunds temperament. 

Emilie Ann Jacobsen