Smukke og slidstærke gulve hos Vestbjergepoygulve.dk

Hvis dit gamle trægulv derhjemme efterhånden er så slidt og grimt, at det ikke længere er til at gøre rent og pænt, bør du overveje, om det er på tide at skifte gulvets belægning helt ud. Mange nyere trægulve er ikke værd at ofre vedligeholdelse på. Bløde fyrretræsgulve kan hverken slibes eller høvles, da træet ikke er egnet hertil – og ofte er plankerne for tynde til, at resultatet ville blive tilfredsstillende. Og så er der ingen grund til at gå rundt og være frustreret over de grimme gulve, som altid ser snavsede og nussede ud.

Super holdbare epoxygulve og polyurethangulve hos Vestbjerg Epoxygulve

Måske forbinder du epoxy og polyurethan med materialer, som primært anvendes som gulvbelægning i industrilokaler, produktionshaller, mekaniker værksteder og sportsanlæg. Og der er da også en grund til, at disse to typer gulv er de foretrukne til disse formål. Såvel epoxygulve som polyurethangulve er særdeles slidstærke og holdbare. De tåler meget høje stødpåvirkninger, og der skal rigtig meget til, før de bliver ridsede. De suger ikke væske og bliver ikke misfarvede, hvis du spilder et glas rødvin eller saftevand. De kræver ingen vedligeholdelse – i modsætning til sæbe- eller oliebehandlede trægulve, som skal vaskes og plejes på jævnlig basis. Og så er de utroligt nemme at gøre rene.

Find dit drømmegulv hos Vestbjerg Epoxygulve

Der er dog ingen der siger, at et epoxy- eller polyurethan gulv skal ligne gulvet i et autoværksted eller en gymnastiksal. Vestbjerg Epoxygulve tilbyder smukke designergulve, hvor du selv kan bestemme farve og tekstur. Du kan for eksempel få et flot og råt New Yorker gulv, som ser ud, som om det er støbt i cement eller beton. Eller dit gulv kan komme til at ligne et ægte Terrazzo- eller marmor-gulv.

Vestbjergepoxygulve.dk kan du se billeder og læse beskrivelser af de forskellige muligheder, der er med epoxy og polyurethan som gulvbelægning.

Astrid Pedersen