Med en rottespærre kan du effektivt holde rotterne ude af dit hjem

Hvis du nogensinde har set en rotte, vil du nok også enten have reageret ved at blive bange eller have lyst til at fange den. Rotterne er nemlig bærere af en lang række sygdomme, og det ligger dybt i os mennesker at synes, at de er ulækre. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at sikre dit hjem bedst muligt, så du ikke får besøg af de klamme små dyr. 

En af de måder, der er mest effektiv til at forhindre rotter i dit hjem, er, at du får sat en rottespærre op. Den spærrer for, at rotterne kan komme gennem kloakrøret og ind i din bolig. Det er derfor en meget sikker og enkel løsning. 

Du skal have et professionelt firma til at hjælpe dig med montering af rottespærre. De kan klare det i løbet af ingen tid, og du kan derfor være sikker på, at du ikke får problemer med rotter fremover. Et af de danske firmaer, der har stor erfaring på området, er Norva24.dk. De løser en lang række forskellige opgaver i forbindelse med kloakker. De kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med denne opgave. 

Du behøver ikke kun at få sat en rottespærre op, hvis du har haft rotter i dit hjem. Det kan også være en mulighed for dig, hvis du ikke har haft det. Det er meget rarere at forebygge, at rotterne kommer – end at skulle til at bekæmpe dem, når de er der. Derfor bør du allerede i dag undersøge dine muligheder for at få en rottespærre sat op. 

Selvom rotter ser forholdsvis store ud, kan de komme igennem meget små huller. Det er med til at gøre, at der ikke skal være store revner eller sprækker i din kloak, for at rotterne kan komme igennem dem og ind i dit hjem. 

Emilie Ann Jacobsen