Lækkert kvalitets garn til alle typer strik

Er du – i lighed med mange andre kreative sjæle – blevet fascineret af de muligheder, som ligger i selv at strikke sit tøj? Så kan du glæde dig over, at din nye hobby er en af de mere taknemmelige af slagsen. Du behøver ikke at gå ud og investere mange penge i dyrt udstyr – du skal blot bruge et par gode strikkepinde, en opskrift, som er nem at følge, og så selvfølgelig lækkert strikkegarn, som passer til den opgave, du skal udføre.

Der er mange forskellige typer garn af varierende tykkelse, blødhed, og fleksibilitet, så det er en rigtig god idé at sikre dig, at du får fat i det helt rigtige garn til dit strikketøj, uanset om du skal strikke en sweater, et par sokker, et halstørklæde eller måske et sødt tøjdyr.

Køb strikkegarn af høj kvalitet på sommerfuglen.dk

Sommerfuglen er måske den mest kendte og velansete garn- og strikke forretning i hovedstaden. Med sin hyggelige beliggenhed ved Vandkunsten i det indre København har Sommerfuglen gennem de sidste mange årtier været valfarts sted for strikke- og hækle entusiaster fra hele landet. Men nu behøver du ikke at tage den lange rejse til storbyen, endsige være bosat i hovedstads området, for at få glæde af de mange lækre varer – herunder strikkegarn i høj kvalitet, som Sommerfuglen tilbyder.

I den online shop på sommerfuglen.dk finder du garn i alverdens typer og til mange forskellige formål – for eksempel uld, alpaca, bambus, hør, kashmir, mohair, silke og bomuld samt forskellige blandinger af disse typer, plus diverse effektgarner, mange varianter af håndfarvet garn samt strømpegarn, som er særligt udviklet til at producere komfortable og slidstærke strømper og sokker.

Det garn, der føres i webshoppen på sommerfuglen.dk, holder samme gode kvalitet og høje standard som det garn, der føres i den fysiske butik. Sommerfuglen forhandler udelukkende kvalitets garn fra højt profilerede designere og producenter så som BC Garn, Brooklyn Tweed, CaMaRose, Canard, Design-Club, Dunlin.dk, Einrúm, Froehlich, Geilsk, Hedgehog Fibres, Hjelholts Uldspinderi, Hjertegarn, Isager, ITO, Karen Noe, Krea Deluxe, Madelinetosh, Onion, Rowan og Sandnes. Og ønsker du at strikke en sweater, en cardigan eller et sjal efter en bestemt model, kan du ydermere bestille strikkeopskriften med – så får du et færdigt strikke kit indeholdende opskriften på det valgte design samt den mængde strikkegarn, du skal bruge, i de farver, du selv har valgt.

Kig ind på sommerfuglen.dk, og gå på opdagelse i de mange lækre typer garn.

Astrid Pedersen