Kombiner nemt Østen med Skandinavien med smukt tilbehør

Mange, der er tiltrukket af Østen, er også tiltrukket af den smukke skandinaviske natur. Hvis du har det på samme måde, vil det være nemt for dig at skabe en stil, hvor der er fokus på begge dele. Det kan du for eksempel gøre ved at vælge det helt rigtige boligtilbehør. Der findes nemlig rigtig meget boligtilbehør, hvor de kombinerer de to former for stile til noget meget unikt og smukt. Det kan for eksempel være ved, at de bruger skandinavisk træ i et design, der er inspireret af Asien. 

Et af de mærker, der gør det, er Nordal. De laver mindst to kollektioner om året, hvor de kombinerer Østens mystik med Skandinaviens dybe stille ro. Det giver nogle flotte og lækre møbler og noget fint boligtilbehør. For eksempel har de lavet et flot skab vægskab med tre hylder, glaslåger og en ramme af mørkt træ. De har også lavet nogle smukke og simple langborde, som du føler, at du ville kunne finde både herhjemme og i Asien. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe de smukke møbler og det flotte boligtilbehør fra Nordal. Et af stederne, hvor du kan det, er på webshoppen pindhus.dk. Der har de et stort udvalg af lækkert boligtilbehør og har derfor selvfølgelig også et stort udvalg af genstande fra Nordal. 

Er du ikke på jagt efter møbler, kan du stadig inkorporere stilen, hvor øst møder nord. Det kan du for eksempel gøre ved at købe et tibetansk lammeskind. Lammet har levet højt oppe i bjergene, og dets pels har derfor en tyk og lækker kvalitet. Samtidig er det lige præcis en del af den skandinaviske stil at bruge masser af skind i indretningen. 

En anden form for tilbehør, der kan være med til at give dit hjem et præg af Asien, er smukke, foldede papirophæng. De minder om Japans origami, men er holdt i smukke nedtonede, skandinaviske farver. 

Emilie Ann Jacobsen