0

Køb øl og sodavand på tilbud online til din næste fest

Skal du holde fest, bryllup, barnedåb eller fødselsdag kan det være nødvendigt med et stort lager af sodavand og øl – og ja, det kan hurtigt blive rigtig dyrt! Der er dog mange penge at spare, hvis du køber dine drikkevarer online.

Gennem denne artikel vil du få nogle fif til at holde dine drikkevarer kolde til festen og et tip til, hvor du finder de bedste øl og sodavand på tilbud online.

Ideer til at holde drikkevarerne iskolde

Til sommerens mange fester, som afholdes udenfor, eller hvis du bare ikke har plads nok i køleskabet, er det altid en udfordring at holde drikkevarerne kolde. Her får du derfor et par tips til, hvordan du kan holde dine øl og sodavand kolde på en kreativ måde.

  1. Trillebøren – Den gode gamle, hvor du fylder trillebøren med store isterninger og sætter dine øl og sodavand ned i.
  2. Kajak eller robåd – Har du en stor have og ejer en lille robåd eller kajak er det også en dekorativ måde at holde dine drikkevarer kolde. Fyld store isterninger i og placer herefter dine drikkevarer i isen.
  3. En zinkspand eller zinkkar – Kan være rigtig fin og dekorativ, fyld den op med store isterninger og sæt dine flasker ned i. Du kan evt. dekorere kanten af zinkkaret med blomster eller flag. Kan både bruges inde og ude.
  4. Oppustelig baby badebassin – Kan både bruges inde og ude. Husk dog et godt underlag, hvis det skal stå inden for. Fyld op med store isterninger og placer dine drikkevarer heri.

Shop øl og sodavand til festen hos emma.dk

Hos hjemmesiden emma.dk er der mange penge at spare på både øl og sodavand til din næste fest. De har et stort udvalg af kendte mærker som Tuborg, Carlsberg, Coca Cola, Pepsi og Faxe Kondi – og altid til de billigste priser online.

Så meget kan du spare på øl og sodavand hos emma.dk

Hos emma.dk kan du spare helt op til 85 % på dine drikkevarer, så deres medlemskab på 85 kr. om måneden kan sagtens betale sig. Som medlem kan du bl.a. købe:

  • 6 x Tuborg eller 6 x Carlsberg til kun 35 kr. – Du sparer 8 kr. ift. normalprisen.
  • 6 x Red Bull Energidrik til kun 59 kr. – Du sparer 40 kr. ift. normalprisen.
  • 4 x Coca Cola Zero til kun 20 kr. – Du sparer 15 kr.

Derudover får du som medlem også gratis fragt og hurtig levering på alle dine ordre – og fik vi nævnt at de også forhandler slik og chips, alkohol og andre dagligvarer? emma.dk er helt klart et besøg værd, før din næste store fest!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *