Iwao massagestole – for sundere og gladere medarbejdere

De fleste mennesker elsker en god og velgørende massage. Dette er der flere grunde til. For det første er det videnskabeligt bevist, at massage får kroppen til at udløse endorfiner – også kendt som velvære-hormonet. Endorfiner får musklerne til at slappe af, og øger den generelle velvære-følelse i hele kroppen. På den måde reduceres symptomer på stress, og hele systemet får en form for genstart.

For det andet gør den direkte påvirkning af muskler og led, at infiltrationer og spændinger, som er bygget op over længere tid, løsnes op, og smerter fra myoser og inflammation i musklerne lindres. Og for det tredje styrkes kroppens generelle kredsløb, idet muskler og organer stimuleres til at yde lidt ekstra – massagen ”vækker” så at sige cirkulationen til live, hvilket er hårdt tiltrængt, hvis man tilbringer mellem otte og ti timer ved en arbejdsstation.

Massage på arbejdspladsen – prima medarbejderpleje

Derfor er det en rigtig god idé at give sine medarbejdere mulighed for at få en god massage med jævne mellemrum, hvis man som arbejdsgiver ønsker at højne den generelle trivsel på arbejdspladsen. Dog er det ikke helt så ligetil. En massageordning er for det meste omkostningsfuld, og betyder, at medarbejderne skal booke tid flere uger i forvejen. Dette harmonerer i sagens natur ikke så godt med den fleksibilitet, de fleste ønsker at arbejde med.

Billig massagestol til dit kontor – for medarbejdernes skyld

Her kan løsningen være en massagestol fra Iwao Massagestole. På iwao-massagestol.dk finder du et stort udvalg af massagestole, som er til at betale. Massagestole fra Iwao kan indstilles til at passe til enhver kropstype, og har mange forskellige programmer og hårdhedsgrader. Således vil alle dine medarbejdere, uanset alder, højde og drøjde, kunne få glæde af en Iwao massagestol i løbet af arbejdsdagen – eller efter fyraften.

Kig ind på iwao-massagestol.dk og se det store udvalg af massagestole til overkommelige priser.

Astrid Pedersen