Gør din passion til din karriere

Brænder du også for at få mest muligt ud af livet? En ægte livsnyder dyrker muligheden for at blive den bedste version af sig selv, og dette er et fælles ønske for langt de fleste mennesker. Hvis du ønsker at gøre tanke til handling og samtidigt hjælpe andre mennesker med dette, så kan du tage en fitness instruktør uddannelse.

Du kan med fordel vælge en institution, hvis undervisere allerede har vejledt og undervist mange folk indenfor dette felt. Folk, der i dag har stor succes med deres profession, og som arbejder i eksempelvis Fitness World, DBU og ved FC Midtjylland.

Du kan selv vælge, om fitness instruktør uddannelse skal være en tilføjelse til din portefølje, som du vil dyrke på deltid, eller om du skal være træner som fuldtidsbeskæftigelse.

Alle de redskaber du får brug for

Uddannelsen klæder dig på til livet som selvstændig og livet som instruktor i et fitnesscenter. Du kommer til at kunne tilbyde en ydelse fra øverste hylde i fitnessbranchen, og du vil blive klar til at skræddersy forløb til de enkelte klienter.

Uddannelsen inkluderer undervisning i alt fra etik, coaching, fordøjelse, kroppens funktioner på celleniveau og meget mere.

Som fitnessinstruktør vil du være ansigtet udadtil i et fitnesscenter. Derfor har du også stor indflydelse på centrets omdømme og den generelle oplevelse af centret. Du skal kunne påtage dig rollen som ambassadør og kunne kommunikere og motivere kunderne. Disse redskaber får du med uddannelsen.

Hvis dette lyder som noget for, så kan du undersøge muligheden for at tage en fitness instruktør uddannelse allerede i dag. Fordyb dig i dig selv og dine kunders personlige mål og bliv den bedste ambassadør for dig selv og dem.

admin