Firmafrugt – når du vil dine medarbejdere det bedste

Som arbejdsgiver er der mange måder, hvorpå du kan vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem og på deres arbejdsindsats. Firmafester og fælles aktiviteter er en af dem. En anden måde, hvorpå du kan vise din påskønnelse, er ved at signalere, at du kerer dig om deres fysiske og mentale velbefindende. Dette kan du for eksempel gøre ved at sørge for, at dine medarbejdere altid har adgang til sund mad på arbejdet. Der er mange forskellige sunde og økologiske frokostordninger at vælge imellem, og dine medarbejdere vil altid påskønne et veltilberedt og velsmagende måltid. Og der ud over kan du sikre, at dine medarbejderes behov for sunde alternativer til slikskålen og sodavands automaten bliver imødekommet – for eksempel med en firmafrugt ordning.

Vælg en sund og lækker firmafrugt ordning til din virksomhed

Med en firmafrugt ordning får din virksomhed leveret frisk frugt på daglig basis i præcis de mængder, du ønsker. Frugten er udvalgt personligt fra Grønttorvet, og præsenterer sig altid lækkert og appetitligt, uden brune pletter eller mærker. Med en firmafrugt ordning kan dine medarbejdere få mulighed for at vælge den usunde eftermiddagssnack fra til ære for en sund. Frugt er langt sundere end en sodavand, et stykke chokolade eller en pose vingummi. Det naturlige frugtsukker giver en opkvikkende effekt, og de sunde kostfibre i frugt hjælper fordøjelsen på vej og er medvirkende til opbygning af et sundt og modstandsdygtigt immunforsvar.

Frugtkurven – årstidens frugter bragt til døren

Hvis du vil benytte dig af muligheden for at give dine medarbejdere adgang til frisk frugt i det daglige, kan du evt. tjekke Frugtkurven.dk ud. Hos Frugtkurven.dk kan du bestille frugt i de mængder, der passer til din virksomhed – du får altid den friskeste frugt, som passer til årstiden, smukt anrettet i kurve eller kasser.

Se alle mulighederne for firmafrugt ordninger på frugtkurven.dk

Astrid Pedersen