0

Få en professionel til at assistere dit boligsalg

Der er mange ting, der er oppe at vende, når man står overfor flytning og salg af sit nuværende hus. Måske flytter I, fordi I skal starte et nyt job, flytte tættere på familie eller finde et område med gode skoler. Det kan også være, at I blot har brug for mere plads og frisk luft under vingerne.

Uanset hvad jeres behov for at flytte måtte være, så er det godt at have styr på værdien af ens nuværende bolig, så man kan få et bedre overblik af den kommende proces – måske særligt af økonomiske årsager.

Derfor kan I med fordel – gratis og ganske uforpligtende – tage kontakt til en professionel, der forstår sig på vurdering af hus. Personen kan være jeres samarbejdspartner både før, under og efter boligsalget.

Ved at hyre en samarbejdspartner får du en professionel, der kender boligmarkedet og dit område, og de kan derfor hjælpe med at finde den rigtige mægler i dit lokalområde til din bolig.

Gratis og realistisk salgsvurdering

Jeres nye partner tilbyder en gratis salgsvurdering og professionel boligrådgivning gennem deres henvisningsaftaler med landets dygtige ejendomsmæglere.

I kan selv benytte jer af en boligberegner til at få en idé om, hvad jeres bolig er værd. I skal blot svare på enkelte spørgsmål om boligtypen, beliggenhed og boligens stand. Så vil I blive matchet med en ejendomsmægler, som på en aftalt dag kommer forbi og vurderer jeres bolig.

Det er selvfølgelig helt op til jer, hvornår I er klar til at sætte jeres bolig til salg, men I er garanteret hjælp under hele forløbet.

Jeres samarbejdspartner vægter relationerne til kunderne højt, så de kan give loyal rådgivning og et godt match i sidste ende. Undersøg jeres muligheder allerede i dag.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *