Få lavet smukke og unikke løsninger i metal til hjemmet eller virksomheden

Leder du efter unikke møbler  eller løsninger til dit hjem eller din virksomhed, der har kant, er det en god ide, at du overvejer nogle i metal. De kan være med til at give dit hjem den unikke kvalitet, der gør, at det føles som lige præcis dit hjem, og at det ikke kan være nogen andres. 

Der findes ikke mange steder, hvor de har specialiseret sig i at lave unikke møbler i metal, men der findes dog nogle. En af dem er virksomheden Helstrand Smedje, hvor det både har helst styr på deres håndværk med en lang historie og på at lave moderne og unikke løsninger til nutidens mennesker. Det vil derfor være en god ide for dig, at du kigger nærmere på de ting, som de har. 

Hos dem kan du for eksempel få lavet et flot og råt gelænder til din trappe. Gelænderet er lavet i metal og er derfor virkelig noget kram. Det bliver lavet specielt til din trappe, så det passer på millimeteren til det sted, hvor det skal sidde. Det er også med til at gøre, at dit hjem eller din virksomhed kommer til at føles som et helt særligt sted at opholde sig. 

Udover trappegelændere kan du for eksempel også få lavet smukke New Yorker vægge. Det er vægge, der er lavet af metalrammer med glas i. Det kommer derfor ikke til at være en tyk og lydtæt væg, men kan alligevel være med til at dele rummet op. Det kan være rart i et stort rum, hvor du gerne vil skabe flere små rum i rummet. Det kan også være, hvis du gerne vil have et kontor i din stue, men du stadig gerne vil have mulighed for at holde øje med, hvad dine børn laver. Der er altså mange anvendelsesmuligheder for en New Yorker væg. 

Emilie Ann Jacobsen