Få et større uderum omkring campingvognen med en markise

Når du er på campingferie, handler det mindst lige så meget om at komme ud i naturen og være ude i godt eller dårligt vejr, som det handler om at sidde inde i sin campingvogn. For mange handler det nok i virkeligheden endnu mere om at være udenfor end at være indenfor. Det er netop en af grundene til, at de så godt kan lide at tage på campingferie. 

En af de ting, du kan bruge til at skabe dig et større uderum, når du er på campingferie, er ved at få en markise. Under den kan du sidde i skygge, når solen bager ned på dig, lige som du kan komme i ly fra regnen, når den kigger forbi, mens du er på ferie. På den måde behøver du ikke at gå ind i campingvognen, men kan stadig nyde dit uderum. 

Der findes en lang række forskellige former for markiser til campingvogn. Et af de steder, hvor du virkelig kommer til at have mange at vælge imellem er på webshoppen campingudstyr.dk. De har en lang række forskelligt udstyr til campingvogne og har dermed også mange forskellige former for markiser. 

Du kan for eksempel vælge en markise, der egentlig bare er et firkantet solsejl. Det går skråt ned fra campingvognen og danner dermed en rar skyggeplet foran campingvognen. Markisen er nem og enkel at sætte op, og mange vælger at gøre det som noget af det første, når de kommer frem til den campingplads, som de vil bo på. 

En anden mulighed er, at du vælger en markise, der går lidt ned i siderne også. Det vil typisk være en lidt større markise. Når markisen går ned i siderne, er den med til at give dig noget mere læ, når du sidder under den. Hvis det regner, vil du derfor også have noget mere læ under en mere buet markise. 

 

Emilie Ann Jacobsen