Få en stilsikker garderobe med Second Female

Second Female er et brand, der i den grad er værd at holde et godt øje med, hvis du vil have tøj i høj kvalitet, tidløst design og lette farver. De er vovet i deres styles med flotte og vilde prints, der ikke bare får dig til at skille dig ud fra mængden, men samtidig giver dig stilrent tøj, der både kan bruges til hverdag og fest.

Måske du allerede har stiftet bekendtskab med det danske tøjbrand, for siden deres lancering i år 2000 har de haft fart på og er i dag et favoritmærke hos mange kvinder – og det er da også til at forstå. Tøjet fra Second Female henvender sig til den stilsikre kvinde, der ikke er bleg for at skille sig ud med designs, der understreger de skandinaviske værdier af ubesværet luksus og funktionalitet. Kvaliteten er høj, og sæson efter sæson vil du opleve, at hver kollektion har musthaves items, som du bare ikke kan undvære.

Selvom Second Female er kendt for flotte prints, er tøjet enkelt og feminint, som du kan bruge både til hverdag og ved mere festlige lejligheder. Deres styles i hver kollektion tæller alt fra bluser, bukser, strik, nederdele, kjoler og jakker. Alle designs er udført i det helt rigtige materiale, der passer med vores moderne stil, så du nemt kan mikse hvert item på kryds og tværs. Prøv bl.a. Second Female Lucy i både skjorte og buks, der med sit skinnende look og print med store gule blomster skaber et helt suit, som ingen andre, eller hop i denne sommers helt hotte farve; gul, hvor Second Female i den grad har ramt plet med Honey designet i let og elegant snit.

Second Females styles er det stilsikre valg, og du kan med få elementer skabe en garderobe, der passer til enhver lejlighed.

Sarah Agerkvist