Erfarne anlægsgartnere

Buus Anlægsgartner A/S holder til i Århus. Med 25 års erfaring inden for anlægsopgaver og kloakarbejde besidder vi hos Buus Anlægsgartner A/S de nødvendige faglige og tekniske kompetencer til at løse opgaver for både private kunder, offentlige institutioner og kommuner. Vi træder både til når det drejer sig om pleje af eksisterende grønne områder, kloakanlæg der skal renoveres.

Derudover inkluderer vores kompetenceområder bl.a. klimatjek. Vi tilbyder et gratis tjek af din bolig, hvilket er første skridt til at forebygge eventuelle vand- og fugtskader. Netop klima og dertil øgede nedbørsmængder kan være et stort problem. De offentlige afløbssystemer kan blive overbelastede, hvilket er grunden til at Buus Anlægsgartner A/S ved hjælp af regnvandshåndtering forsøger at minimere denne overbelastning. Dette gøres ved at aflede regnvandet til f.eks. beplantning, nedsivning eller fordampning.

Endnu en service som både privatpersoner og boligforeninger har stor glæde af, er installation af afskærmning og støjhegn. De såkaldte renovationsskjul er en god løsning hvis man ønsker et mere indbydende udtryk i stedet for frit udsyn til affaldsbeholdere. Både her og i forbindelse med opsætning af støjhegn tilbyder Buus Anlægsgartner A/S en funktionel indretning.

Vi gør meget ud af at tilpasse vores service og vores håndværk, således at vi rent byggeteknisk møder lige præcis dine behov.

Blandt de projekter Buus Anlægsgartner A/S har været med til at udføre, kan nævnes Navitas på havnen i Århus, Horsens Sygehus, Stenløse Varmeværk og en lang række private huse og sommerhuse. Fælles for alle er, at der er tænkt over selv den mindste detalje. Buus Anlægsgartner A/S overlader intet til tilfældighederne. Vi inddrager altid kunden i arbejdsprocessen, således at der er fuld enighed om hvordan tingene bliver gjort. Vores 55 erfarne og passionerede faste ansatte samt ca. 15 sæsonarbejdere står klar til at yde 100 % uanset hvilken type anlægsopgave de bliver stillet over for.

 

Marie Pedersen