Dit billede fortjener en svæveramme

Hvad er kunst?

Det er et af de spørgsmål, som er allersværest at bevare. Og skal man gøre spørgsmålet en tand sværere, så kan man også spørge “hvad er god kunst?“.

Der findes mange meninger om kunst. Nogle mener, at kunst skal provokere for at give mening. Andre sværger mere til det genkendelige som flotte malerier af landskaber eller blomster. Og så er der dem så mener, at kunst er en guldfisk, som svømmer rundt i en blender.

Men tilbage til spørgsmålet “hvad er kunst?“. Der findes ikke en drejebog eller en facitliste for hvad der er kunst. Det som begejstrer den ene person, er i en anden persons øjne ganske uinteressant. Men selv om spørgsmålet er svært at besvare, så findes der dog en lang række personer, som i løbet af historien er blevet benævnt kunstnere. 

Fælles for mange af dem var, at de var malere – tænk bare på Rembrandt, Van Gogh, Picasso og Leonardo Da Vinci. Og fælles for dem var desuden, at de havde behov for flotte rammer til deres billeder.

Har du overvejet svæverammer?

Der er stadig behov for flotte rammer. Og har du hørt om svæverammer? Det er nogle helt særlige rammer, som får billedet til at se ud som om, at det svæver. Det er selvfølgelig denne specielle effekt, som har givet rammerne deres navn.

Du kan få flotte håndlavede svæverammer, som bliver tilpasset til lige netop dit maleri eller motiv. Og når du bestiller svæverammen, så får du samtidig alt, hvad du skal bruge til at hænge rammen op. Rammerne kan fås i alle farver, lige fra almindelig sort eller hvid, til intet mindre end håndbelagt slagguld. 

Ud over at svæverammern giver en flot effekt, så tilfører den også dit kunstværk et let og moderne look.

Hvor kan du købe svæverammer?

Du bør overveje at besøge Rammeshoppen.dk, hvor du finder et stort og varieret udbud af svæverammer. Kig ind på siden i dag – så er du godt på vej til at gøre din egen kunst endnu mere unik.

 

 

 

Troels Nielsen