Den bedste beskyttelse

Når du arbejder i en beskæftigelse, hvor der er høj risiko for, at du kan blive udsat for fare, er det vigtigt, at du er beskyttet med det ultimative udstyr, så du både kan føle dig tryg på arbejdet, og du kommer helskindet hjem til familien. Her kommer Elite-armor.dk ind i billedet.

Elite-armor.dk har specialiseret sig i at yde den bedste beskyttelse til de professioner, der er særligt udsat i miljø, hvor man kan komme til skade. Blandt andet arbejder firmaet sammen med det danske politikorps, så her har du at gøre med produkter, der skal leve op til høje standarder for at hjælpe dem, der hjælper os i hverdagen.

Særligt har de deres stiksikre veste, der yder en superb beskyttelse mod specielt knivstik samtidig med, at de yder en rigtig god komfort, så du hurtigt kan reagere i situationer, hvor hurtige bevægelse kan betyde en stor forskel.

Hos Elite-armor.dk finder du også mange andre beskyttende enheder, der er målrettet vagtpersoner, militæret, dørmænd og mange andre jobtyper, der er ensbetydende med at sætte livet på spil for at beskytte almindelige borgere.
Udover de forskellige stiksikre veste, så finder du hos Elite-armor.dk også snitsikrede tøj og handsker og tasker til opbevaring. 

Firmaets überste opgave er nemlig at garantere, at en person på et farligt arbejde ikke kommer alvorligt til skade og kan komme roligt gennem arbejdsdagen. Derfor er mange af Elite-armor.dk’s produkter målrettet beskyttelse mod kniv- og skudangreb.

Måske har du nogle specifikke ønsker og målkrav til dit beskyttelsesudstyr, som ikke umiddelbart fremgår af Elite-armor.dk’s varesortiment, så er det bare med at tage fat i dem og få skabt dit skræddersyede produkt, så du kan få din personlige beskyttelse. Livet skal man nemlig ikke beskytte med sekunda-udstyr, så Elite-armor.dk lover at have det bedste beskyttelsesudstyr på lager.

Vælg din foretrukne beskyttelse, så du kan komme sikkert hjem – hver gang.

Anders Lundtang Hansen