0

3 tips til at skabe den perfekte fest

En fest kan indeholde mange forskellige ting afhængig af, hvem der holder festen, og hvem der kommer til festen. Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor giver vi dig her tre bud på, hvad du kan gøre for at sikre, at dine gæster ikke går skuffede hjem, når natten er omme.

Konkurrencer

Jo mere involverede gæsterne er, jo bedre bliver festen ofte. Og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at have konkurrencer og quizzer, som alle skal deltage i? Særligt de ældre generationer elsker, at der sker noget, man kan være en del af, og hvor ens viden kommer i spil. Du kan som arrangør gøre noget ekstra ud af det ved at tilføje et scenepodie, hvor vinderne og taberne kåres.

Er der styr på musikken?

Og her taler vi ikke om playlister, som du uden tvivl har brugt lang tid på at sammensætte allerede. Vi snakker om selve kvaliteten af lyden, fordi enhver dårlig lydoplevelse kan sætte en gevaldig stopper for festen. Det vil ofte være noget af det, man husker tilbage på festen for, fordi det er en så essentiel del af eventet. Få en professionel til at kigge på sagerne, og test det hele igennem mindst én gang.

Giv en fælles officiel velkomst

Mange fester starter med, at man går ind og sætter sig, og så bliver der ikke præsenteret yderligere. Tag skeen i højre hånd, og gør det klart for gæsterne, at du er glade for at se dem dukke op, og fortæl dem, hvad de kan forvente af aftenen. Det giver en god start.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *