0

3 stykker udstyr, du skal bruge til din grisefarm

Det er ikke sådan ligetil at være landmand, og det kræver en hel del at passe grise og andre dyr på en farm, hvor der hele tiden er noget at se til. Dog findes der mange stykker udstyr, som kan gøre din hverdag meget lettere, og vi kommer her med tre af slagsen, som kan gøre dig meget mere effektiv, når du skal arbejde med dine grise.

En fodervægt

Dine grise skal ernæres rigtigt, særligt mens de er helt små. En fodervægt sikrer dig, at du kan dosere den helt rigtige mængde, og så er det ovenikøbet et stykke udstyr, som typisk ikke fylder ret meget. Du kan sætte den på en fodervogn og herefter se, hvad vægten står på. Kan bruges til andre typer af dyr selvfølgelig også.

En ornespray

Vil du gerne sikre dig, at hunnerne er brunstige, så du kan få små grise, der kan vokse sig store? Det er ofte afgørende for din forretning, at hunnerne er villige til at parre sig, og her kan en ornespray, som du sprøjter på soens næse, være utrolig belejlighed. Den rammer nogle dufte, som giver hunnen lyst til at være sammen med hannen, og så sker det hele fra naturens hånd herefter.

En grisevægt

Også kendt som en kreaturvægt. Disse er anderledes end normale vægte, fordi det er en rampe, hvor dyret selv kan gå op. Det vil være utroligt besværligt, hvis du skulle løfte grisene op en ad gangen. Du ville aldrig blive færdig med at veje dine grise, og du vil være godt udkørt bagefter.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *